Uitleg website

Wij proberen je zo goed mogelijk te begeleiden door de website en een zo duidelijk mogelijke uitleg te geven. Neem even de tijd om onderstaande te lezen en winkelen op onze website heeft geen geheimen meer voor je.

- Klik op een van de afbeeldingen die je leuk vind en je komt in de groep terecht van jou keuze. Iedere afbeelding staat voor een product of uitleg.
- Het is niet moeilijk om iets te bestellen.
- Is het de eerst keer dat je gebruik maakt van onze website, lees dan eerst onderstaande aandachtig door:

  1. Algemene voorwaarden
  2. Betaalwijze
  3. Kopen op afstand
  4. Privacy bescherming
  5. Reour/klachten


Nu weet je wat je kan verwachten van ons en de website. Heb je ondanks alles nog vragen, schroom dan niet om te appen, mailen of te bellen. Wij proberen het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Wij wensen je heel veel plezier met het winkelen en dat er maar mooie creaties uit voort mogen komen.

Foto's en afbeeldingen

Helaas is het noodzakelijk om de bedrijfsnaam over de producten te plaatsen. Is dit mooi? Nee dat ben ik volledig met je eens, maar ik besteed heel veel tijd een aandacht aan de website. Maak mijn eigen foto's, bewerk deze tot het juiste formaat voor de website.
Hier gaat heel veel tijd in zitten en dan is het niet leuk als je, je eigen foto's tegenkomt op een andere website die hier geen moeite en tijd in willen steken.

Sommige foto's kunnen inderdaad mooier en beter, maar doordat het zo'n klein product is lukt dit niet altijd. Ga ervanuit dat ik voor één goede foto heb, deze zeker al 10 keer opnieuw heb gemaakt. Dit heeft allemaal te maken met de belichting en de stand van het artikel i.v.m. glinsteringen.
Natuurlijk mag je voor eigen gebruik altijd de foto downloaden, maar niet publiseren zonder toestemming.
Dank voor je begrip!

ABC Hobby
Rinny Halbersma

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden!
Gewijzigd wegens opheffen Dutch Eagle 10-01-2019

© 2015 - 2022 ABC Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel