Retour en Klachten

Afkoelingsperiode

 • Als jij na ontvangst van het product toch besluit om af te zien van de koop, dit heet afkoelingsperiode, dan kan jij zonder opgaaf van reden het product, mits ongebruikt en in de originele verpakking binnen veertien dagen (14 dagen) retour zenden naar abc-hobby. Klik hier om het formulier te downloaden. Heb je het formulier ingevuld, dan plak je deze op je pakket en leverd het in bij een vervoerder naar keuze. Bij de vervoerder, betaald je de verzenkosten. Je krijgt nu een bewijs dat je het pakket hebt verzonden. Bewaar dit goed zodat je altijd bewijs hebt dat je het pakket hebt verzonden. Er raakt wel een iets kwijt bij een vervoerder. Maar met jou bewijs kan de vervoerder een onderzoek instellen om het pakket alsnog te vinden. Vergeet niet ons een email te sturen, wij weten anders niet dat jij je pakket hebt terug gestuurd en deze blijft dan liggen bij de vervoerder. Na meestal drie (3) weken wordt het pakket weer naar jou terug gestuurd, omdat het niet is opgehaald.
 • Lees voor meer uitleg kopen op afstand. Klik hier om direct naar de pagina Kopen op afstand te gaan.
 • De kosten van jou retourzending naar abc-hobby moet jij zelf betalen. Heb je het op de juiste manier gedaan, dan betalen wij het hele bedrag, zo snel mogelijk, aan jou terug inclusief de verzendkosten.


Klachten

 • Indien jij als klant een klacht hebt over de producten of dienstverlening van abc-hobby, dan kan jij een klacht indienen bij abc-hobby. Wij gaan dan samen met jou een oplossing vinden voor je klacht.
 • Je kan bellen, mailen, appen of lekker ouderwets een brief sturen om je klacht te melden. Wij adviseren je om dit per email te doen, zodat je een bewijs hebt dat je een klacht(en) bij ons hebt ingediend.
 • abc-hobby zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om je klacht(en) door te spreken. Dit kan soms binnen enkele minuten, maar met een maximale terug koppeling van drie werkdagen (3 werkdagen). Wij zijn ook mensen en kunnen soms niet per direct reageren, maar dan proberen wij het alsnog zo snel mogelijk te doen. 
 • abc-hobby zal zich dan ook tot het uiterste inspannen om samen met jou tot een goede oplossing te komen. Tevreden en blije klanten zijn altijd beter dan boze klanten.


Schade of breuk aan je pakket

 • Je pakt de telefoon en belt of apt. Kan je dit niet dan kan je altijd een email sturen. Zo stel je ons op de hoogte van de schade en/of breuk van jou bestelling. Wij pakken alles altijd goed in om dit te voorkomen.
 • Maak van je pakket een duidelijke digitale foto en die mail je naar ons toe. Ben je zelf niet in het bezit van een fotocamera of telefoon voor digitale opname, dan kan je misschien in je naaste omgeving iemand vinden die je daar bij kan helpen. Door je foto hebben wij wij een bewijs om bij de vervoerder een klacht in te dienen over de werkwijze van de bezorger die bij jou aan de deur is geweest.
 • Jij moet ook contact opnemen met de vervoerder die het pakket bij je heeft bezorgd. Samen staan wij sterk om te zorgen dat jou en onze klacht(en) serieus word genomen. Dit doe je door een mail te sturen, samen met de digitale foto die je net hebt gemaakt, naar de vervoerder die jou pakket heeft bezorgd. Wij kunnen je helpen met je email als je het lastig vind en samen doorlopen wij dan alle stappen. De vervoerder zal je op de hoogte houden van jou klacht. Vervelend maar nodig, wij moeten een kopie van jou klacht hebben, de vervoerder vraagt hier naar. Zonder jou kopie kunnen wij alleen een melding maken en geen serieuze klacht indienen.
 • Het lijkt allemaal zo overbodig om het op deze manier te doen, maar onze ervaring is dat het niet zo is. Wij zijn door eerdere klachten via ons andere bedrijf wijzer geworden. Wij willen de klanten van abc-hobby een goed product leveren zonder problemen.

Heb je nog vragen of opmerking stel deze gerust en denk niet dit is een domme vraag. Domme vragen bestaan er binnen ons bedrijf niet. Dus pak je telefoon of gebruik je computer of tablet en neem contact met ons op.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden!

© 2015 - 2022 ABC Hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel